Diplomaregen deelnemers opleiding Leidinggeven aan Schoolontwikkeling I (LAS I)

Hoera, diploma behaald! Wij zijn trots op de deelnemers aan de opleiding Leidinggeven aan Schoolontwikkeling I (LAS I) die hun diploma hebben behaald! Deze toppers zijn nu officieel schoolleider basisbekwaam en hebben bewezen dat ze de kennis, vaardigheden en leiderschapskwaliteiten bezitten om een positieve impact te maken op onze scholen.

Hoera, diploma behaald!
Wij zijn trots op de deelnemers aan de opleiding Leidinggeven aan Schoolontwikkeling I (LAS I) die hun diploma hebben behaald! Deze toppers zijn nu officieel schoolleider basisbekwaam en hebben bewezen dat ze de kennis, vaardigheden en leiderschapskwaliteiten bezitten om een positieve impact te maken op onze scholen.

Over de opleiding
De opleiding LAS I is speciaal ontworpen voor aspirant-leidinggevenden en leraren die hun leiderschap willen versterken. Het wordt verzorgd door de Thomas More Leiderschapsacademie, in samenwerking met Utrecht Leert. Na afloop ontvang je een gecertificeerd getuigschrift als basisbekwaam schoolleider, waarmee je aantoont over de benodigde leiderschapscompetenties te beschikken. Dit opent de deur naar de vervolgopleiding β€˜Leidinggeven aan Schoolontwikkeling II’, waarmee je kunt doorgroeien naar vakbekwaam niveau.

In september start de opleiding LAS 1 weer. Kijk voor meer informatie op deze pagina.