Activiteiten

Activiteit 11 maart 2020

U voor de Klas

Denk je aan een baan in het onderwijs? Weet je niet goed wat je te wachten staat, en hoe je dat moet aanpakken? Tijdens deze bijeenkomsten krijg je de kans om dat uit te zoeken. Je maakt kennis met diverse vertegenwoordigers uit het onderwijs. Je kan al je vragen stellen over scholing, vacatures en de over- stap vanuit je huidige loopbaan.
Activiteit 11 maart 2020
U voor de Klas

Programma informatiebijeenkomst ‘Werken in het Utrechtse onderwijs’ Denk je aan een baan in het onderwijs? Weet je niet goed wat je te wachten staat, en hoe je dat moet aanpakken? Tijdens deze bijeenkomsten krijg je de kans om dat uit te zoeken. Je maakt kennis met diverse vertegenwoordigers uit het onderwijs. Je kan al je […]

Activiteit 12 maart 2020
Kei voor de klas

Donderdag 12 maart 2020  18:30 – 21:30 Locatie: Het Nieuwe Eemland  – Daam Fockemalaan 12 –  3818 KG – Amersfoort Heb je interesse in een baan in het onderwijs en wil je weten hoe je de overstap zou kunnen maken als zij-instromer? Kom dan naar de voorlichtingsavond: “Kei voor de klas” op 12 maart 2020 in […]

Activiteit 16 maart 2020
Meeloopdagen Utrecht Leert 2020

Deze dagen zijn een unieke kans om een kijkje te nemen in het werkveld. Van basisschool tot het voortgezet onderwijs, we zetten allemaal onze deuren open. Je kunt in lessen meekijken, zelf lesgeven, een rondleiding krijgen en/of in gesprek gaan met docenten of leerlingen. Meer informatie volgt snel!

Activiteit 26 maart 2020
CV Check Amersfoort

Overweeg je de overstap te maken? Stuur dan voor 23 maart je CV en motivatie- brief op voor een CV-check. Samen met de HR professionals en lerarenopleiders worden je CV en brief gecheckt en krijg je een scholings- en loopbaan advies.