Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Activiteiten

Activiteit 1 december 2020

CV Check

Overweeg je de overstap te maken? Stuur dan voor 1 december je CV en motivatie- brief op voor een CV-check.
Activiteit 1 december 2020
CV Check

Overweeg je de overstap te maken? Stuur dan voor 1 december je CV en motivatie- brief op voor een CV-check. Samen met de HR professionals en lerarenopleiders worden je CV en brief gecheckt en krijg je een persoonlijk scholings- en loopbaan advies.

Activiteit 26 november 2020
Meld je aan! To teach or not to teach?

Welke thema’s worden er behandeld tijdens dit college? Tijdens deze cursus krijg jij meer inzicht in wat het docentschap inhoudt en of het bij jou past. Laat je door interactieve opdrachten aan het denken zetten over welke beelden jij hebt over het onderwijs en of deze ook matchen met de praktijk van het leraarschap. Arend […]

Activiteit 10 november 2020
Utrecht Leert informatie Webinar

Dinsdag 10 november 2020  18:30 – 20:30 Locatie: Microsoft Teams Heb je interesse in een baan in het onderwijs en wil je weten hoe je de overstap zou kunnen maken als zij-instromer? Meld je aan voor de voorlichtingsavond: “Utrecht Leert Informatie Webinar” op 10 november 2020. Hier hoor je van ervaringsdeskundigen hoe het is om […]

Activiteit 29 oktober 2020
CV Check Utrecht

Overweeg je de overstap te maken? Stuur dan voor 29 oktober  je CV en motivatie- brief op voor een CV-check. Samen met de HR professionals en lerarenopleiders worden je CV en brief gecheckt en krijg je een persoonlijk scholings- en loopbaan advies.