Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Activiteiten

Activiteit 10 november 2020

Utrecht Leert informatie Webinar

Denk je aan een baan in het onderwijs? Weet je niet goed wat je te wachten staat, en hoe je dat moet aanpakken? Tijdens deze webinar krijg je de kans om dat uit te zoeken. Je maakt online kennis met diverse vertegenwoordigers uit het onderwijs. Je kan al je vragen stellen over scholing, vacatures en de over- stap vanuit je huidige loopbaan.
Activiteit 10 november 2020
Utrecht Leert informatie Webinar

Dinsdag 10 november 2020  18:30 – 20:30 Locatie: Microsoft Teams Heb je interesse in een baan in het onderwijs en wil je weten hoe je de overstap zou kunnen maken als zij-instromer? Meld je aan voor de voorlichtingsavond: “Utrecht Leert Informatie Webinar” op 10 november 2020. Hier hoor je van ervaringsdeskundigen hoe het is om […]

Activiteit 1 december 2020
CV Check

Overweeg je de overstap te maken? Stuur dan voor 1 december je CV en motivatie- brief op voor een CV-check. Samen met de HR professionals en lerarenopleiders worden je CV en brief gecheckt en krijg je een persoonlijk scholings- en loopbaan advies.