Actuele stand van zaken lerarenstrategie

Afgelopen vrijdag 15 december informeerden Minister Dijkgraaf (OCW) en minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) de Tweede Kamer over de stand van zaken van het werkplan 'Samen voor het beste onderwijs'. Dit plan heeft als focus het aanpakken van het tekort aan leraren en schoolleiders, met als doel te voorzien in voldoende gekwalificeerde leraren, schoolleiders en ondersteunend personeel. Dit streven is gericht op het waarborgen van een plezierige werkomgeving in het onderwijs, waarbij het personeel goed is opgeleid en voortdurend blijft professionaliseren, zowel nu als in de toekomst.

Afgelopen vrijdag 15 december informeerden Minister Dijkgraaf (OCW) en minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) de Tweede Kamer over de stand van zaken van het werkplan ‘Samen voor het beste onderwijs’. Dit plan heeft als focus het aanpakken van het tekort aan leraren en schoolleiders, met als doel te voorzien in voldoende gekwalificeerde leraren, schoolleiders en ondersteunend personeel. Dit streven is gericht op het waarborgen van een plezierige werkomgeving in het onderwijs, waarbij het personeel goed is opgeleid en voortdurend blijft professionaliseren, zowel nu als in de toekomst.

Wil je meer informatie over de behaalde resultaten tot nu toe of de te nemen maatregelen? Lees dan de onderstaande documenten, die beschikbaar zijn op: https://lnkd.in/e_mZchmA.