Anders leren en organiseren: Kindcentrum Haarzicht

In Utrecht zijn verschillende scholen op de één of andere manier bezig met het 'anders organiseren'. Scholen die het net even anders doen en daar met recht trots op zijn. De ontwikkelingen zijn anders maar er is één opvallende overeenkomst: de teams van deze scholen zijn duidelijk eigenaar van het eigen onderwijs. De focus ligt op onderwijs, er is ontwikkelruimte en er is sprake van samenwerking. Het gevolg? Enthousiaste en gemotiveerde leerkrachten in een bruisende school!

In Utrecht zijn verschillende scholen op de één of andere manier bezig met het ‘anders organiseren’. Scholen die het net even anders doen en daar met recht trots op zijn. De ontwikkelingen zijn anders maar er is één opvallende overeenkomst: de teams van deze scholen zijn duidelijk eigenaar van het eigen onderwijs. De focus ligt op onderwijs, er is ontwikkelruimte en er is sprake van samenwerking. Het gevolg? Enthousiaste en gemotiveerde leerkrachten in een bruisende school!

Een van die scholen is Kindcentrum Haarzicht.
In deze snelgroeiende school in een modern gebouw ontwikkelt het team hun eigen onderwijs en visie. De focus ligt op persoonsvorming, socialisatie én kwalificatie. Samenwerking staat centraal. Bekijk de video die we op mochten nemen bij Kindcentrum Haarzicht of neem er een kijkje op 4 november in de middag tijdens de open-andere-deuren-dag!