Studie-driedaagse Heel Holland Leert: 6, 7, 8 februari

Locatie: Helmond

Datum: 6 februari 2024

Utrecht Leert lanceert, in samenwerking met de G5 besturen, een uniek begeleidingsprogramma voor schoolteams die een (volgende) stap willen zetten het anders organiseren van het onderwijs op de eigen school. Het programma biedt deelnemende scholen een unieke kans om, specifiek vanuit de eigen schoolsituatie, een plan van aanpak te ontwikkelen om in meer of mindere mate anders te gaan organiseren. Het programma start, na een nul-meting van de eigen school) met een driedaagse gevolgd door twee losse dagen over een looptijd van ongeveer 4 maanden. De kosten voor deelname aan dit programma bedragen € 2099,- per persoon, inclusief twee overnachtingen en lunches en diners). Deze kosten kunnen in de 5G worden gedragen vanuit subsidiegelden van het convenant. In de stad Utrecht gebeurt dit over de besturen heen. In Den Haag organiseert één bestuur dit nu bovenschools.

Het programma is gericht op het inspireren en equiperen van schoolteams en opgebouwd uit twee fases. Het programma vertrekt vanuit specifieke leervragen van elke school. In de twee fases wordt in stappen toegewerkt naar een eigen context specifieke aanpak waarmee na het doorlopen van het programma direct gestart kan worden op de eigen school.

Tijdens het programma zullen verschillende praktijkvoorbeelden, masters en ervaringen de revue passeren onder leiding van twee kundige procesbegeleiders.

Het is nog mogelijk om jouw schoolteam in te schrijven voor deze studie-driedaagse op 6, 7 en 8 februari.

Meer weten en aanmelden?

Heel Holland leert anders organiseren

Ook interessant...

17 juni 2024

Voorlichtingsavond: post-hbo IB

Utrecht Leert en Hogeschool Utrecht hebben de handen ineengeslagen om het mog...
Lees meer
7 november 2024

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
3 maart 2025

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
Naar alle agenda items