Studie-driedaagse Heel Holland Leert: 7, 8, 9 februari

Locatie: Leusden

Startdatum: 7 februari 2023 - Einddatum: 9 februari 2023

Utrecht Leert lanceert, in samenwerking met de G5 besturen, een uniek begeleidingsprogramma voor schoolteams (in het primair onderwijs) die een (volgende) stap willen zetten in het anders organiseren van het onderwijs op de eigen school. Het programma is gratis voor deelnemende scholen en biedt een unieke kans om, specifiek vanuit de eigen schoolsituatie, een plan van aanpak te ontwikkelen om in meer of mindere mate anders te gaan organiseren. Het programma start, na een nul-meting van de eigen school, met een ‘driedaagse’ gevolgd door drie losse dagen over een looptijd van ongeveer 6 maanden.

Het programma is gericht op het inspireren en equiperen van schoolteams en opgebouwd uit drie fases. Het programma vertrekt vanuit specifieke leervragen van elke school. In de drie fases wordt in stappen toegewerkt naar een eigen context specifieke aanpak waarmee na het doorlopen van het programma direct gestart kan worden op de eigen school.

Tijdens het programma zullen verschillende praktijkvoorbeelden, masters en ervaringen de revue passeren onder leiding van twee kundige procesbegeleiders. Daarnaast zijn enkele schoolbezoeken en een unieke ervaring in het KLIJFlab inbegrepen.

Deze studie-driedaagse op 7, 8 en 9 februari, zit VOL!

Wel staan er inmiddels weer twee nieuwe mogelijkheden in de agenda.

Het is nog mogelijk om jouw schoolteam in te schrijven voor een studie-driedaagse op 23-24-25 mei óf meld je vast aan voor volgend schooljaar, dan vindt de eerste studie-driedaagse plaats op 26-27-28 september.

Meer weten en aanmelden?

Heel Holland leert anders organiseren

Ook interessant...

17 juni 2024

Voorlichtingsavond: post-hbo IB

Utrecht Leert en Hogeschool Utrecht hebben de handen ineengeslagen om het mog...
Lees meer
7 november 2024

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
3 maart 2025

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
Naar alle agenda items