Lancering Utrecht Talent Alliantie

Locatie: Online

Datum: 10 februari 2022

Tijd: 14.30-16.30 uur

Het is bijna zover. Op donderdag 10 februari is de officiële lancering van de Utrecht Talent Alliantie. Wij maken werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigen alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich bij ons aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

Heb je je al aangemeld? Heel fijn, want het belooft een interessante middag te worden. Nog niet aangemeld? Doe dat dan via onderstaande button. Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt kort voor 10 februari een link voor toegang.

Meld je aan

Programma
14.30 – 15.15 | live uitzending vanuit een studio in Hilversum

Maarten Bouwhuis spreekt met Sharon Dijksma, voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU) over de rol, ambities en acties van de EBU. Een van de speerpunten is talent ontwikkelen, behouden en aantrekken. Aan de talkshowtafel bespreken we de uitdagingen op de arbeidsmarkt onder meer met Lieselotte Klop-Hendrickx (manager P&O UMC Utrecht), Wendy Aendekerk (HR directeur Ordina), Marc Nieuwland (directeur Newasco), Jan Bogerd (voorzitter College van Bestuur HU) en Robert Strijk (Gedeputeerde provincie Utrecht).

15.15 – 16.00 | break-out sessies

Volg daarna een van de inspirerende sessies. Ga je naar de workshop Visioning, waarbij je je eigen trendwatcher bent, of wil je meer weten over de Utrecht Talent Alliantie en bijvoorbeeld hoe je verder komt met jouw idee om de arbeidsmarkt een impuls te geven? Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn van Artificial Intelligence op de werkvloer? Of hoe je in je eigen organisatie aan de slag kunt gaan met kwaliteit door werkplezier. Laat je inspireren door het vernieuwende personeelswervingsconcept ‘Ik Zorg Shop’ of maak kennis met ‘MaakJeStap’, het digitale platform voor loopbaan en ontwikkeling in regio Utrecht.

Je hoeft nu nog niet te kiezen hoor. Bekijk het aanbod maar rustig en kies 10 februari waar je bij wilt zijn.

We kijken uit naar een mooie online bijeenkomst.
Tot 10 februari!

Ook interessant...

17 juni 2024

Voorlichtingsavond: post-hbo IB

Utrecht Leert en Hogeschool Utrecht hebben de handen ineengeslagen om het mog...
Lees meer
7 november 2024

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
3 maart 2025

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
Naar alle agenda items