Podcast Challenge van Utrecht Leert

 

Deze wedstrijd is een activiteit in het kader van het Utrecht Leert Starterspakket 2021/2022.  

Deel je mooie ervaringen!

Leraar zijn in Utrecht is bijzonder en daar horen we graag verhalen over. Daarom vragen we jou om mooie, bijzondere, grappige of ontroerende belevenissen als startende leraar te delen via een podcast. Je kunt daarvoor zelf iets vertellen, of juist in gesprek gaan met een collega. 

Als je meedoet, kan je een prachtige professionele podcast microfoon winnen! De podcast met de meeste luisteraars wint. Je maakt kans op de prijs door tijdens het Utrecht Leert Café op 31 maart te laten zien hoe vaak jouw podcast is beluisterd op je eigen Anchor-kanaal. 

Je kunt voor extra bereik je podcast ook delen via het kanaal van Utrecht Leert. Deze luistercijfers doen ook mee voor de wedstrijd! Je moet daarvoor je bestand downloaden vanuit Anchor in MP4 formaat. Dat doe je door op je computer of laptop via een browser in te loggen bij je Anchor kanaal. Ga naar episodes en klik op de puntjes naast je podcast, je ziet dan de mogelijkheid om te downloaden.

Luister vooral ook eens naar voorbeelden van collega starters. Utrecht Leert heeft enkele startende leraren gevraagd om als reporters in residence podcast in hun eigen school te maken. Daarnaast zijn er diverse items gemaakt over het starten als leraar in Utrecht. Je vind ze via het Anchor kanaal van utrecht leert op anchor.fm/utrecht-leert.

Om mee te doen, deel je je podcast met Utrecht Leert via onderstaande button.

Deel nu jouw podcast

Je kunt je podcast ook laten plaatsen op het kanaal van Utrecht Leert. Zo krijg je nog meer luisteraars!

Utrechtleert.nl gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Lees meer over deze cookies.