Ontdek veerkracht in het onderwijs

Datum: 31 januari 2024

Ontdek veerkracht in het onderwijs: Schrijf je nu in voor onze inspirerende studiereis naar Warme Scholen!

In Vlaanderen kampt 1 op de 5 jongeren met mentale uitdagingen, en bij ons is dat niet anders: spijbelaars, slachtoffers van pesten, en de nasleep van corona. Het is tijd om actie te ondernemen!

In Vlaanderen heeft een aanzienlijke groep scholen zich aangesloten bij de Warme Scholen, die zich inzetten voor veerkrachtige jongeren en leerlingen. Deze scholen erkennen dat het tijd is voor verandering en werken samen aan een toekomst waarin veerkracht centraal staat.

De Thomas Mores Academie organiseert begin juni, in samenwerking met Utrecht Leert, een inspirerende 4-daagse studiereis naar enkele van deze bijzondere scholen. Als schoolleider verdien je hiermee 60 punten voor je herregistratie, en uiteraard is er ruimte voor een collega om deel te nemen. Tot 31 januari genieten Utrechtse basisscholen voorrang bij inschrijving, waarbij Utrecht Leert de helft van de kosten op zich neemt. Na 31 januari opent de inschrijving voor deelnemers van buiten de stad.

Benieuwd naar wat deze inspirerende scholen te bieden hebben? Ontdek meer en schrijf je in voor een reis naar veerkrachtige scholen!

De studiereis is volgeboekt met 25 enthousiaste deelnemers. Wij kijken enorm uit naar deze inspirerende en leerzame ervaring die wij samen gaan beleven. Dank aan alle deelnemers voor hun interesse!

Ook interessant...

7 november 2024

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
3 maart 2025

Startmoment training co-teaching 2024-2025

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft de training ‘co-teaching’, gegeven door Ann...
Lees meer
Naar alle agenda items