Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Informatie over Regionale Scholengemeenschap Pantarijn voor Lyc Havo Mavo Vbo Pro Lwoo

Regionale Scholengemeenschap Pantarijn voor Lyc Havo Mavo Vbo Pro Lwoo: Onze werkwijze is gericht op leren, persoonlijke ontwikkeling, ict en uitdagende opdrachten. In de Pantarijnuren werken we gericht aan leerstrategieën, loopbaanoriëntatie en reflectie.

We geven ons onderwijs vorm op basis van onze ambitie waarbij we ons richten op het verbeteren van de leerprestaties van onze leerlingen. We willen het persoonlijk leertalent optimaal tot zijn recht laten komen. Ons streven is dan ook leerlingen naar een hoger niveau te brengen. Om dit te bereiken besteden we veel aandacht aan de verbetering van leervaardigheden en loopbaanoriëntatie, maar ook omgangsvormen, normen en waarden. Er wordt gewerkt in leslokalen zodat de randvoorwaarden (zoals rust, structuur en persoonlijke aandacht) voor een succesvol leerproces kunnen zorgen. De klassikale opzet leent zich uitstekend voor modern onderwijs.