Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Informatie over Katholiek Scholengemeenschap De Breul voor Gymnasium Atheneum Havo en Mavo

Katholiek Scholengemeenschap De Breul voor Gymnasium Atheneum Havo en Mavo: Scholengemeenschap De Breul staat voor goed onderwijs en brede vorming van leerlingen in een veilige sfeer en pedagogisch klimaat. De school gaat hierbij uit van Mutua fides (wederzijds vertrouwen) en respect voor elkaar.

Op De Breul zorgen we voor een warm en veilig klimaat, zodat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Ontwikkelen, ondernemen en ontdekken staan bij ons centraal.
Leren doen de leerlingen samen, met persoonlijk maatwerk voor ieder afzonderlijk. Samen met de leerling zoeken we de balans tussen haalbaar en uitdagend: onderwijs op een passend niveau en in het juiste tempo, met meer of minder begeleiding.
We stimuleren de vaardigheden die zo belangrijk zijn in de 21e eeuw, zoals creatief denken, samenwerken, mediawijsheid en burgerschap. Muziek, kunst en cultuur zijn bij ons volwaardige vakken. Iedere leerling ontwikkelt talenten in activiteiten of excellentieprogramma’s. Leerlingen verlaten onze school met een diploma én een persoonlijk digitaal portfolio dat laat zien wie zij zijn.