Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Informatie over Broeckland College voor Mavo Vbo Lwoo

Broeckland College voor Mavo Vbo Lwoo: Broeckland is een veilige, kleinschalige school in het dorp Breukelen waar leerlingen voorbereid worden op vervolgopleiding, beroep en het samenleven in een pluriforme en steeds veranderende maatschappij. Persoonlijk contact is belangrijk en iedereen krijgt een kans: van lichte ondersteuning tot theoretische leerweg.

Vanuit de christelijke levensovertuiging worden onze leerlingen onderwezen en begeleid op hun weg naar volwassenheid. We willen hen leren zorg en respect voor elkaar en de leefwereld om hen heen te hebben, om zo een eigen ontplooiing mogelijk te maken. De school staat open voor diversiteit en eigenheid van het individu, maar verwacht van alle ouders en leerlingen dat zij de christelijke
grondslag en identiteit respecteren. Van leerlingen verwachten we bovendien dat zij deelnemen aan alle activiteiten die de school in het kader van haar identiteit organiseert. Natuurlijk besteden wij aandacht aan de christelijke feestdagen, zo zijn er de week voor de kerstvakantie verschillende activiteiten die in het teken staan van het kerstfeest.