Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Informatie over Anna van Ryn College Openbare Scholengemeenschap voor Ath Havo Mavo Vbo Lwoo

Anna van Ryn College Openbare Scholengemeenschap voor Ath Havo Mavo Vbo Lwoo: Anna BTV De Linie is de Bovenschoolse Tussenvoorziening (BTV) waar leerlingen met Leerweg Ondersteunend Onderwijs (LWOO) lessen volgen. Sommige leerlingen stromen door naar ons Leerwerktraject (LWT) en halen daar een diploma.

samen werken aan zelfstandigheid binnen een veilig en inspirerend schoolklimaat. Dat is Anna BTV De Linie! Wat dit voor ons inhoudt, geven we hier in woord en beeld weer. Bij ons draait het om de leerling. Het gaat er om hoe jij als leerling het beste tot leren komt. Onze insteek is dat je leert door te doen. Om dit waar te maken, streven wij ernaar dat je het geleerde zo snel mogelijk in de praktijk kan toepassen dan wel tijdens een stage. Om leren leuk te maken is verscheidenheid essentieel: variation is the spice of life. Bovendien doet variatie recht aan verschillen in leerstijl en niveau van leerlingen.