Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Informatie over Anna Van Ryn College Opbare Scholengemeenschap voor Ath Havo Mavo Vbo

Anna Van Ryn College Opbare Scholengemeenschap voor Ath Havo Mavo Vbo: Leren is het fijnst als je het kunt doen op je eigen niveau. Het mag best een beetje moeilijk zijn, maar niet té. Wij zorgen op alle niveaus voor voldoende uitdaging.

De wereld om ons heen verandert razendsnel en wij veranderen mee. Internet en sociale media bepalen een deel van ons leven en maken communicatie sneller, afwisselender en persoonlijker dan ooit. Op je eigen manier kun je overal informatie vandaan halen. Ons onderwijs speelt daar op in. Wij houden rekening met de leerstijl die het beste bij jou past door verschillende soorten lessen en leerroutes aan te bieden. Een intensieve en persoonlijke begeleiding is daarbij onmisbaar. Laptops en een digitale leeromgeving zijn onze eigentijdse hulpmiddelen. Omdat contact met mensen over de hele wereld inmiddels gemakkelijk is, kun je op het Anna Lyceum ook al jaren een groot deel van de lessen in het Engels volgen. Kortom, echt modern onderwijs!