Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het onderwijs in Utrecht.

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Nog geen nieuwe data Utrecht Leert

30-03-2020
Vanwege de actuele maatregelen tegen het coronavirus zijn alle fysieke evenementen van Utrecht Leert tot nader order afgelast. Vanwege de onduidelijkheid over de duur van de maatregelen kunnen er nu geen nieuwe fysieke bijeenkomsten worden gepland. Voor de volgende Meeloopdagen en informatie-avonden zijn er daarom nog geen nieuwe data.
Intussen is Utrecht Leert achter de schermen hard aan het werk om op andere manieren het lerarentekort te bestrijden. Ook wordt omgeschakeld naar online informatievoorziening in verschillende vormen, gericht op mensen die een vervolgcarrière in het onderwijs ambiëren. De al ontwikkelde bootcamp en cv-check vinden binnenkort online plaats. Utrecht Leert blijft bereikbaar als aanspreekpunt voor alle vragen rondom de overstap naar het vak van leraar in de regio Utrecht. Ga daarvoor naar utrechtleert.nl/contact of mail naar welkom@utrechtleert.nl.